Bind development talent aan jouw bedrijf.

Word partner van de PXL. Widgets Heroes community

Als partner van de PXL. Widgets Heroes community krijg je toegang tot een exclusieve poule van development-talent. Eigen investeringen op het gebied van werving, selectie en opleiding zijn niet nodig.

Deze bedrijven hebben zich al aangesloten:

Heroes zijn getalenteerde front- en backend developers die specifiek worden klaargestoomd voor een start in jouw organisatie. Wij nemen het gehele werving-, selectie- en inwerkproces uit handen. Als partner krijg je de exclusieve mogelijkheid om talent in een vroeg stadium aan jouw organisatie te binden. Het resultaat is de juiste match, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Hoe werkt het?

1. Herkennen van talent

Heroes is onderdeel van PXL.Widgets, een Haarlems development bureau met 20 jaar ervaring in het aannemen en opleiden van developers. PXL. Widgets Heroes scout toptalenten en geeft ze een kickstart bij bedrijven binnen de Heroes community.

2. Strikte selectie

Slechts 5% van alle sollicitanten wordt toegelaten tot het Heroes Traineeship. Er wordt naast technische competenties gekeken naar persoonlijkheid, drive en presentatie skills.

3. Talentendag

Tijdens de Talentday, die dit jaar vanwege Corona digitaal plaatsvindt, stellen alle talenten zich persoonlijk aan je voor. Is er een klik? En zie je potentie voor jouw team? Dan start in overleg met jou een traineeship op maat.

4. Training

Bij aanvang van het traineeship bespreken we de development-vraagstukken binnen jouw organisatie. Ervaren developers van PXL. Widgets stomen je Hero binnen 3 maanden klaar voor jouw doel. Een training op maat dus, maar zonder investering van eigen tijd, personeel en/of geld.

5. Pilot & samenwerking

Na de intensieve training draait het talent een maand mee in jouw organisatie. Is het na deze pilot nog steeds een match? Dan start een samenwerking van 7 maanden. Ben je benieuwd naar de tarieven? Download dan de Info Guide onderaan deze pagina.

6. Overname

Als partner van de PXL. Widgets Heroes community mag je het contract na 7 maanden kosteloos overnemen.

Wat vragen we van jou?

Partner worden van de Heroes Community is gratis. Wel vragen we een actieve commitment in de vorm van deelname aan de (digitale) Talentendag. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt over de samenstelling van het trainingsprogramma. Vind jij de ontwikkeling van development talent belangrijk? En wil je zonder enige verplichting toegang krijgen tot onze exclusieve poule van development talent? Schrijf je dan in vóór 12 februari 2021.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de Info Guide te downloaden. Hierin vind je meer informatie over de kosten en de voordelen van de Heroes community.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Aan het partnership zijn geen kosten verbonden. Wel biedt het bedrijven de exclusieve mogelijkheid om zich te presenteren aan de talenten tijdens de Talentendag.

De eerstvolgende Talentendag vindt plaats in februari 2021. Op deze dag zullen partners en talenten  elkaar ontmoeten. Bij een succesvolle match, worden ze eerst 2 maanden bij ons op kantoor klaargestoomd alvorens zij zo optimaal mogelijk bij jouw organisatie aan de slag kunnen gaan.

Nee, absoluut niet. Om te slagen, behoef je een sterk logisch denkvermogen, de juiste achtergrond en een sterke drive te hebben. Bovendien ben je een echte teamspeler. Dat is de reden waarom wij zo’n strikt selectieproces hebben opgetuigd dat bestaat uit technische tests en assessments op het vlak van persoonlijkheid en soft skills. Bovendien vragen wij de talenten o.a. om zich via video voor te stellen en hun online portfolio te maken.

Ons concept is erop gericht om de tijd te minimaliseren die HR managers en leden van het ontwikkel team besteden aan het recruiten van een junior developer. Tijdens onze training raken onze developers bedreven in zowel agile als werkmethoden, zodat zij vanaf de eerste dag productief lid worden van het development team – tickets kunnen worden toegewezen, die vervolgens worden afgerond. Onze in-house senior developers hebben agile pro’s gecreëerd met zeer goede programmeer vaardigheden!

Absoluut, we hebben altijd een wederzijdse opzegtermijn van 1 maand.

Zeker, we hebben verschillende opties die we kunnen aanbieden en je kiest wat het beste bij jouw bedrijf past.

Onze locatie

Phoenixstraat 4
2011 KC, Haarlem

Openingstijden werkdagen
09:00 – 18:00
Telefoon

+31 (0)23 844 71 03