Wij zijn: PXL.Widgets Heroes

Over ons

In 2020 is ons avontuur begonnen. PXL.Widgets Heroes was geboren.

Samen met onze moeder, PXL.Widgets, een in-house development club, zijn wij onderdeel van de Endeavour Groep. De Endeavour Group is een one stop shop voor digitale en creatieve specialisten. Het gehele digitale traject van het uitdenken van strategie en concepten tot en met de after sales in termen van conversies en optimalisaties kan worden ondersteund.

We zijn gevestigd in het mooie Haarlem en bezetten twee authentieke panden, allebei dichtbij het station gelegen. En vanaf 2021 zijn we ook aanwezig in de oude koepelgevangenis, dat wordt omgevormd tot een nieuwe start-up hub en zich richt op creatieve werkplekken voor innovatie, educatie en groei.

“Wij zorgen voor het next gen talent van het digitale tijdperk”

In het kort, wat doen wij?

Wij verzorgen het traineeship voor de volgende generatie frontend ontwikkelaars. We leren ze alles wat ze nodig hebben om zelfstandig aan de slag te gaan en zich vervolgens versneld te ontwikkelen bij de leukste en meest enerverende bedrijven.

Het Team

Martijn van Royen

Verdediger

Johan Meulendijks

Spelverdeler

Jeroen Rutte

Spits

Contact

Ben je benieuwd naar onze tarieven, wil je direct een afspraak inplannen of heb je een andere vraag? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze locatie

Phoenixstraat 4
2011 KC, Haarlem

Openingstijden werkdagen
09:00 – 18:00
Telefoon

+31 (0)23 844 71 03