Wij zorgen voor het Talent!

Wij bieden het traineeship waarmee wij de volgende generatie software ontwikkelaars samenbrengen met bedrijven die willen groeien

Hoe werkt het?

Wat is een Hero?

Profiel

Heroes zijn leergierige, flexibele en oplossingsgerichte uitdagers. Met hun passie en frisse ideeën leveren zij een positieve bijdrage aan ieder team. Bovenal zijn zij gericht op het behalen van jouw doelstellingen.

Vaardigheden

Heroes zijn getalenteerde frontend developers met o.a. de volgende set aan vaardigheden:

● HTML5, CSS3 taal
● Javascript ES9 / ECMAscript 2018
● ReactJS en Angular 8 framework
● SASS
● Versiebeheer/Git

Condities

Onze Heroes kunnen tijdelijk in dienst worden genomen, maar na een periode van 7 maanden kunnen de Heroes ook kosteloos worden overgenomen.

Waarom een Hero kiezen?

Herkennen van Talent

Vanwege onze jarenlange ervaring als in-house development bedrijf in het aannemen en ontwikkelen van developers, herkennen wij het Talent dat jou gaat helpen om te groeien.

Strikte selectie

Wij selecteren het beste Talent niet alleen op basis van hun technische kwaliteiten, maar vinden persoonlijkheid, professionaliteit en soft skills zeker zo belangrijk om mee te nemen in het selectieproces.

Tijd / Geldbesparing

Wij nemen het gehele Werving en Selectie proces uit jouw handen en stomen bovendien het Talent specifiek klaar voor jouw organisatie. Alles erop gericht voor een kickstart in jouw organisatie

Hero garanties

- verlengde proeftijd (60 dagen)
- terugkomdagen voor extra training
- coaching / mentorship

Nieuwsgierig geworden?

FAQ

Aan het partnership zijn geen kosten verbonden. Wel biedt het bedrijven de exclusieve mogelijkheid om zich te presenteren aan de talenten tijdens de Talentendag.

De eerstvolgende Talentendag vindt plaats in februari 2021. Op deze dag zullen partners en talenten  elkaar ontmoeten. Bij een succesvolle match, worden ze eerst 2 maanden bij ons op kantoor klaargestoomd alvorens zij zo optimaal mogelijk bij jouw organisatie aan de slag kunnen gaan.

Nee, absoluut niet. Om te slagen, behoef je een sterk logisch denkvermogen, de juiste achtergrond en een sterke drive te hebben. Bovendien ben je een echte teamspeler. Dat is de reden waarom wij zo’n strikt selectieproces hebben opgetuigd dat bestaat uit technische tests en assessments op het vlak van persoonlijkheid en soft skills. Bovendien vragen wij de talenten o.a. om zich via video voor te stellen en hun online portfolio te maken.

Ons concept is erop gericht om de tijd te minimaliseren die HR managers en leden van het ontwikkel team besteden aan het recruiten van een junior developer. Tijdens onze training raken onze developers bedreven in zowel agile als werkmethoden, zodat zij vanaf de eerste dag productief lid worden van het development team – tickets kunnen worden toegewezen, die vervolgens worden afgerond. Onze in-house senior developers hebben agile pro’s gecreëerd met zeer goede programmeer vaardigheden!

Absoluut, we hebben altijd een wederzijdse opzegtermijn van 1 maand.

Zeker, we hebben verschillende opties die we kunnen aanbieden en je kiest wat het beste bij jouw bedrijf past.

Contact

Ben je benieuwd naar onze tarieven, wil je direct een afspraak inplannen of heb je een andere vraag? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze locatie

Phoenixstraat 4
2011 KC, Haarlem

Openingstijden werkdagen
09:00 – 18:00
Telefoon

+31 (0)23 844 71 03